Ev Dışı Beslen-me Eğitimi

Ev Dışı Beslen-me Eğitimi

Amacı:

Kadının iş hayatında daha fazla yer edinmesi ile birlikte yemek kültürümüz ve beslenme biçimimizde de değişiklikler olmaya başlamıştır. Evde daha az geçirilen vakit nedeniyle evde tüketim azalmış, dışarıda yemek yeme sıklığımız artmıştır. Peki dışarıda yemek yerken evdeki hijyeni ve kaliteyi nasıl yakalayabilir, nelere dikkat edebiliriz ? Tüketmiş olduğumuz yemekler sağlığımızı olumsuz etkileyerek zehirlenmelere hatta  toksinlerin vücudumuzda birikmesi ile kansere neden olabilir. Yaşam kalitemizi ve sağlığımızı korumak için  hizmet aldığımız yerlerde bazı noktalara dikkat etmemiz gerekir. Bu eğitim ile amacımız ev dışında nasıl sağlıklı yaşarız ile ilgili püf noktaları göstermektir.

Eğitim İçeriği:

  • Ev dışı tüketim noktalarında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
  • Tuvaleti temiz olmayan işletmenin üretimi de temiz değildir
  • Kullandığınız baharatlar kansere neden olabilir
  • İçeceklerimize atılan buzlar tuvaletlerden daha kirli olabilir.
  • Dışarıda yemekten kaçınmamız gereken gıdalar nelerdir?
  • Tükettiğimiz gıdanın hammaddesini sorgulayalım
  • Garsonlara kötü davranırsak tüketeceğimiz gıdalar sağlımızı olumsuz etkileyebilir
  • Gıdalardan insanlara bulaşan mikroplar ve hastalıklar nelerdir?
  • Çalışanlara basit ama etkili sorular sorarak üretimin kalitesini anlayabiliriz.
  • Yemek hizmeti aldığımız yeri nasıl kontrol edebiliriz?
  • Dışarıda yemek yemenin püf noktaları
  • Dışarıda beslen-me!

Eğitime Katılım Formu

Detaylı bilgi almak için hemen arayabilir ya da formu doldurabilirsiniz.

Menü