Amacı:
Kadının iş hayatında daha fazla yer edinmesi ile birlikte yemek kültürümüz ve beslenme biçimimizde de değişiklikler olmaya başlamıştır. Evde daha az geçirilen vakit nedeniyle evde tüketim azalmış, dışarıda yemek yeme sıklığımız artmıştır. Peki dışarıda yemek yerken evdeki hijyeni ve kaliteyi nasıl yakalayabilir, nelere dikkat edebiliriz ? Tüketmiş olduğumuz yemekler sağlığımızı olumsuz etkileyerek zehirlenmelere hatta toksinlerin vücudumuzda birikmesi ile kansere neden olabilir. Yaşam kalitemizi ve sağlığımızı korumak için hizmet aldığımız yerlerde bazı noktalara dikkat etmemiz gerekir. Bu eğitim ile amacımız ev dışında nasıl sağlıklı yaşarız ile ilgili püf noktaları göstermektir.
Eğitim İçeriği:
Detaylı bilgi almak için hemen arayabilir ya da formu doldurabilirsiniz.