Amacı:
İnsanların bir kısmı yaşamak için yerken bir kısmı da yemek için yaşar. Peki yediğimiz besinlerin bilmediğimiz özellikleri nelerdir? Hangi gıdayı, nasıl tüketmek, nasıl işlemek ve nasıl pişirmek gerekir. Besin gruplarının özelliklerini bilip doğru ürünleri doğru şekilde kullandığımızda besin ögeleri açısından daha zengin ürünler elde etmiş oluruz. Bu besinleri de vücudumuz için en yararlı şekilde kullanarak daha sağlıklı bireyler haline gelip daha az ilaç kullanabiliriz. “Gıdaların Bilinmeyen Özellikleri” eğitimimizle amacımız daha bilinçli tüketim nasıl olmalıdır sorusunun cevabını ve tüm merak edilen ilgili konuları birlikte incelemektir.
Eğitim İçeriği:
Detaylı bilgi almak için hemen arayabilir ya da formu doldurabilirsiniz.