Sağlıklı yaşamın sürdürülmesi sağlıklı mutfaktan geçer. Sağlıklı bir mutfak için de bilinçli tüketici olmak gerekir. Buzdolabı temizliğinden başlayan ve besinlerden aldığımız toksinler, yanlış hazırlama, pişirme, saklama işlemleri, kullandığımız mutfak ekipmanlarında dikkat edilmesi gereken önemli detayları farkederek sağlıklı bir mutfağı oluşturan tüm unsurları öğrenmiş olacağız.
Eğitim İçeriği:
Beslenme Nedir?
Besin Hazırlamanın Önemi
Alışverişte Dikkat Edilmesi Gerekenler
SKT, T.E.T.T Kavramları
Alerjenler
Alışveriş Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Besinlerin Muhafazası , Saklama Koşulları
Mutfakta Hijyen
Çapraz Bulaşma Nedir?
Besinlerin Hazırlanmasında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Mutfakta Kullanılan Ekipmanlar Ne Kadar Sağlıklı
Besinlerin Pişirilmesi
Mutfakta Doğru Bildiğimiz Yanlışlar
Doğru Buzdolabı Temizliği Nasıl yapılmalıdır?
Eğitime Katılım Formu
Detaylı bilgi almak için hemen arayabilir ya da formu doldurabilirsiniz.